Vuokraa paljuKärry

Vuokrattavat paljumme ovat markkinoinen eliittiä. Ne on varustettu LED-valoilla, lämmittävillä porejärjestelmillä sekä isoilla 30kw kamiinoilla. Panostamme vuokrauksessamme laatuun, helppouteen, joustavuuteen ja asiakkaan tyytyväisyyteen. Meille on tärkeää, että viihdyt vuokraamassasi paljussa. Asiakkaidemme ei tarvitse itse pestä paljujamme, teemme sen puolestasi! Paljujen hinnat sisältävät aina JBL Xtreme Bluetooth kaiuttimen, uppopumpun ja tarvittavat täyttö/tyhjennys letkut. Pyydä uppopumppu ja Bluetooth kaiutin tarvittaessa mukaasi.

Tietoa paljuistamme

VIP 1-10 hlö paljuja 1800cm x 2400 cm.

  • Väriä vaihtavat LED-valot
  • Lasikuituinen palju
  • Lämpöeristetty palju
  • Kulmakalusteet (mukitelineet yms.)
  • Lämmittävät poresuuttimet
  • Luovutetaan aina desifioituina
  • Täysin varusteltuja
  • Valmistettu 2017 syksyllä
  • Kotimaisiatuotteita

Haku noutopäivänä klo 13:00 ja palautus aamulla klo 11:00 mennessä. (muista ajoista sovittava erikseen). Saat meiltä edullisesti polttopuut kamiinan lämmitykseen 5€/laatikko. Paljumme desifioidaan jokaisen vuokrauksen jälkeen.

Paljun toimitus ja haku sopimuksen mukaan lähialueille! Sinun ei tarvitse pestä paljua, pesemme sen puolestasi.

Hyvä tietää vuokratessa

– Vuokraaja on vastuussa paljusta kun hinaa kärryä. Vahingon sattuessa on 600€ omavastuu. Vuokraajan on noudatettava käyttöohjeita paljun käytössä (annetaan luovutuksen yhteydessä). 

– Paljuissamme kulkee mukava varustelaatikko missä on; 15m jatkojohto, 20m täyttöletku, 10m tyhjennysletku, liittimet ja Kloori annospussit

– Paljukärryn hinaukseen et tarvitse muuta kuin auton mistä löytyy vetokoukku ja kuljettajalla B (henkilöauto) luokan ajokortin.

Toimitamme paljun valmiiksi juhlapaikalle

Toimitamme paljun valmiiksi juhlapaikalle ja pistämme käyttökuntoon. 

Varustelaatikko

Paljuissamme kulkee mukana käytännöllinen ja siisti varustelaatikko mistä löytyy Täyttöletku + liittimet, tyhjennysletku, Klooripussi, kaminan sytytystarvikkeet ja uppopumppu tarvittaessa.

PAlvelemme teitä petosella kylmämäessä ABc pitkälahden vieressä, kylmämäentie 10

Hinnasto

Ma-su

1 vrk. 150,00€

2 vrk. 200,00€

3 vrk. 250,00€

Vappu, Juhannus, joulu ja uusivuosi

1 vrk. 200,00€

2vrk. 300,00€

Palju Vapuksi2022 (29.4-2.5) 350,00 €

Palju Juhannukseksi2022 (23.6-26.6) 350,00 €

POLTTOPUUT 10,00€/säkki

Hinnat sisältävät alv 24%

Esimerkiksi:

-1vrk Ma klo.13.00-Ti klo.12.00

-2vrk Pe klo.13.00-Su klo.12.00

Hinnat sisältävät alv 24% 

MIKSI VUOKRATA PALJU, PALJUKÄRRY TAI KYLPYTYNNYRI?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä! Palju on loistava tunteiden ja fiiliksen nostaja. Paljussa kylpyminen on elämys mikä kannattaa kokea. Mikä olisi hienompaa, kun illalla pakkasessa sukeltaa höyryävän lämpimään kylpyyn, ihailla tähtitaivasta ja kuunnella kun poreet kuplivat ja valaistus hohtaa allasi. Palju on myös aivan mahtava seurustelu paikka mehulasi tai huurteinen kourassa. Paljussa viihdyt yksin, ystävien tai perheen kesken. Paljukärryissämme on led-valot ja porejärjestelmät!
Paljukärry sopii jokaiselle ja sitä voit käyttää kelistä riippumatta. 

NAUTINNOLLISIA HETKIÄ PALJUISSAMME!